WUNDERLICH

Projekt: WUNDERLICH

Gengre: Dokumentar

Produktions år: 2017


Klaus Wunderlich havde en strålende karriere i 1970'erne, hvor hans hammondorgel melodier kunne høres næsten overalt - i radioen, til fester og som ledsager til hverdagen.

 

Han blev så populær at musikere, som underholdt ved bryllup, fødselsdagsfest osv. Forsøgte at kopiere hans enestående lyd.

 

Wunderlich solgte mere end 20 millioner LP plader. Han modtog 13 guldplader og en guldkassette, og alligevel sluttede han sit alt for korte liv, i en alder af 66 år. Han døde i al ubemærkethed, helt væk fra fortidens rampelys.

WUNDERLICH STORIES

Projekt: WUNDERLICH Stories

Gengre: Dokumentar

Produktions år: 2018


Wunderlich Stories, er efterfølgeren til Wunderlich, den anmelderroste dokumentar om den tyske poporganist Klaus Wunderlich, der solgte mere end 20 millioner LP plader.


Wunderlich Stories handler ikke så meget om musikken, men mere om historieren, fortalt af venner og kolleger. Du kan se frem til at høre historier om den legendariske organist fra blandt andre Alan Ashton, Frantz Lambert og Claudia Hirschfeld.


Wunderlich Stories handler også om det elektriske orgels fremtid - Kan musikken videreføres til en nye generationer?

DEN LÆNGSTE VEJ

Projekt: Den Længste Vej/The Longest Road-Republished

Gengre: Dokumentar

Produktions år: 2005/2018


Den Længste Vej er dokumentar om livet, som skuespillerelever på den russiske teaterskole GITIS (The Russian Academy of Theatre Arts) Skandinavisk afdeling GITIS Scandinavia.


Dokumentaren følger eleverne på deres sidste turné, gennem Rusland og de nordiske lande og deres afsluttende eksamener på skolen. Det er en historie om angsten og forventningerne, der er forbundet med livet, som skuespiller.